FORENINGSPORTAL Foreninger i Flekkefjord

Gyland bedehus

Tro og Livssyn 

Gyland bedehus er et funksjonelt og trivelig bygg med greie rom for barne- og ungdomsarbeid, møtesal, spisesal og storkjøkken. Huset har godt utstyr for lyd og bilde, og er et ettertraktet selskapslokale hvor en kan bestille mat dersom en har selskap.

Gåsungen 4H

Friluftsliv 

Sosialt, aktivt, morsomt - du bestemmer! 4H Norge er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig.

LHL Flekkefjord og Lund

Interesseorganisasjoner 

Som ett av LHLs mange lokallag, ønsker vi å gi et godt og variert tilbud til hjerte- og lungesyke, slagrammede, personer med astma og allergi og alle pårørende. Lokallaget drives av frivillige, og vi vil gjerne ha flere med oss. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL. Du kan lese mer om noen av aktivitetene i vår aktivitetskalender. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller vil vite mer om oss.

Norsk forening for slagrammede, Flekkefjord og omegn

Interesseorganisasjoner 

Norsk forening for slagrammede har 18 registrerte lokallag, der noen av dem fungerer bedre enn andre. Det viktigste er at medlemmene våre har en møteplass, der en kan prate sammen med andre som har hatt hjerneslag eller er pårørende. Kaffen og det som hører til er en viktig del her. Her kan nevnes spennende foredrag (medisinsk personell, fysio- eller ergoterapeuter, farmasøyt eller lignende), likemannsarbeid (samtalegrupper), studiearbeid, informasjonsarbeid, tilrettelagte turer og andre arrangementer. Eksempler på studiearbeid er kulturhistoriske kurs, hobbyrelaterte kurs og organisasjonskurs.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2021 © Foreningsportal